Filmcaféen
Filmcaféen er et gratis tilbud til det voksne publikum, der ønsker at dele den oplevelse det er, at se en rigtig god film sammen med andre.
Det kan hænde, at der planlægges filmfremvisning for børn, og da vil det altid blive nævnt i programmet.

Filmaftenerne begynder med et kort oplæg om den aktuelle film, og midt i eller efter fremvisningen af filmen bliver der tid til en kaffepause, hvor der også vil være plads til at tale sammen om filmens indhold. Ønsker man andet at drikke end kaffe eller the, bedes man selv medbringe dette.

Filmcaféen finder sted en tirsdag i hver måned undtagen når sognepræsten har ferie. Datoerne fremgår af foldere i kirkerne og i "Den gamle Skole", i kirkebladet og her på kirkernes hjemmeside.

Menighedsrådet i Marslev-Birkende sogne har indhentet en licens, der gør det muligt at fremvise et stort antal film offentligt, men det skal bemærkes, at vi desværre ikke må offentliggøre filmenes titler, hverken her på hjemmesiden, i foldere, kirkebladet eller i den lokale presse.

Vi må dog godt lave en kort anmeldelse af filmene, hvilket vi vil bestræbe os på at gøre så godt, at titlerne ikke bliver det afgørende for, om man har lyst til at se filmen. Skulle man alligevel ønske at få oplyst titlen på den aktuelle film, er alle meget velkomne til at rette henvendelse til sognepræsten.