Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Privatlivspolitik for Marslev-Birkende Kirker

OPBEVARING AF PERSONDATA
Marslev-Birkende Kirker behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Marslev-Birkende Kirker sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter, kirkelige handlinger eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kirkelige handling så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn hvor du ønsker den kirkelige handling.

BRUG AF FOTOS
Marslev-Birkende Kirker gør opmærksom på, at vi til arrangementer og gudstjenester tager billeder til brug på hjemmesiden, og andre publikationer, som sognet udgiver. 

Såfremt man ikke ønsker at optræde i de nævnte medier, kan man gøre fotografen opmærksom herpå.

AFTALER MED DATABEHANDLERE
Marslev-Birkende Kirker har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Marslev-Birkende Kirker vegne:

• ChurchDesk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. CRM systemet tilgås ved personlig adgangskode, der kun kendes af dataansvarlige.

COOKIES
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. 

HVAD ER COOKIES?
Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet når du besøger en hjemmeside. Cookies anvendes til mange formål, da en hjemmeside kan læse indholdet fra en cookie når du genbesøger hjemmesiden. Cookies udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet (som f.eks. en virus) og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer/smartphone/tablet.

Oplysningerne er anonyme, og vi kan derfor ikke se, hvem du er. Vi bruger informationerne til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig og målrettet.

ANVENDELSEN AF COOKIES
Websitet indeholder cookies, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics
YouTube
ChurchDesk
FaceBook
Instagram

SÅDAN UNDGÅR DU COOKIES
Du styrer selv, om du vil acceptere cookies. Det gør du i indstillingerne i din browser. Har du accepteret cookies, kan du altid slette dem igen.

På hjemmesiden minecookies.org kan du se, hvordan du undgår og sletter cookies.

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER
Marslev-Birkende Kirker er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 01.07.2022